Termeni si conditii

Bine ati venit in magazinul online atelier-asg.ro Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

 • Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 
 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia
 • Atelier-ASG.ro. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
 • Pentru produsele realizate  manual, imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar intre produsele efectiv livrate si imagini pot exista mici diferente.
 • Atelier-ASG.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit afisate, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ne alocam dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente - Posta Romana - 10.00 ron. Atelier-asg.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Toate preturile includ TVA.
 • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii grasite a informatiilor care se afla in controlul nostru.Atelier-asg.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului sau serverului cu care este gazduit situl.
 • Site-ul Atelier-asg.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 4 zile si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii . In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor). atelier-asg.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Politica de returnare

 • In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii. Pentru aceasta procedura va rugam sa ne contactati.
 • Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat ( inclusiv ambalajul original si documentele ce il insotesc). In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client, chiar daca comanda a beneficiat de livrare promotionala gratuita.
 • Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate , Consumatorul ( un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.
 • Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele livrate clientilor prin Posta Romana. Comenzile care au fost  livrate direct clientilor  nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
 • Conform ordonantei nr.130 / 2000 , Cap. 1, Art 2, litera a) , prin Contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale), in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Administratorul site-ului atelier-asg.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.